DELIGHTFULLY STILL

Det ikoniske navn for Hildon’s klassiske naturlige mineralvand er ‘Delightfully Still’ og er præsenteret på flaskerne med den karakteristiske Hildon tyrkis-blå label.

På baggrund af de unikke kvaliteter, det optager på sin rejse til tapperiet, opnår det en forfriskende og særegen smag.

Hildon nydes over hele verden grundet dets exceptionelle kvalitet og velsmag. Det er dertil også foretrukket hos mange vinkyndige og kokke.

Når Hildon ‘Delightfully Still’ naturligt mineralvand serveres, er det vigtigt at undgå at hælde det over is – særligt is lavet på postevand!

Hildon ‘Delightfully Still’  har en neutral pH værdi på 7, og ideelt serveres det ved kældertemperatur eller en kilde temperatur på omkring 12°c.

Hvis du bedst kan lide at drikke dit naturlige mineralvand eller andre drikke med is, så lav isen med Hildon ‘Delightfully Still’, da det ikke forurener vandet med de kemikaler, som kan findes i postevand.

Hildon ‘Delightfully Still’ anbefales eksempelvis til Whiskey kendere, som nyder vand som et komplement, da det ikke skæmmer whiskey’ens fine smag.