Hjem » KILDEN » HILDONS HISTORIE

HILDONS HISTORIE

Vandet fra Hildon Estate er i århundreder blevet brugt til kunstvanding og andre landbrugsmæssige aktiviteter, hvor kvaliteten, renheden og den unikke smag har været forbeholdt få udvalgte i området. Da godset blev solgt til de nuværende ejere i slutningen af 1980′erne, begyndte overvejelserne om muligheden for at distribuere det unikke, rene og sunde naturlige mineralvand til omverdenen ved at tappe det på flaske. Det var en afgørende mulighed for at etablere et perfekt engelsk naturligt mineralvand-brand og efter to år med omfattende tests, blev Hildon tildelt sin status som “Naturligt Mineralvand”.

Den 27. april 1989 blev Hildon Naturligt Mineralvand lanceret med henblik på at forsyne hoteller, restauranter og catering-markedet med flaskevand. I dag er kilden, administrationen og tapperiet placeret på jorden tilhørende det smukke Hildon Estate.

I midten af 1990′erne steg efterspørgslen på flaskevand, hvilket førte til virksomhedens hurtige vækst, og i dag er navnet Hildon på grund af dets unikke smag og mineralsammensætning etableret som et stærkt luksusmærke. Hildon er et udelukkende engelsk produkt med en smag, som mange madelskere og vinkendere har nydt glæde af på de bedste spisesteder verden over. Det er et mærke, som bevarer sin individualitet, idet Hildon Limited er et uafhængigt tapperi, som er 100% britisk ejet og ikke er en del af et multinationalt foretagende.

VORES PLACERING

hildon-vores-placering

HISTORIEN BAG MINERALVAND

Naturlig mineralvands helbredende egenskaber har været kendt i årtusinder, og folk har længe troet på at badning i mineralvand ville være sundt og yderligere i stand til næsten mirakuløs healing. Efterhånden som en videnskabelig forståelse af mineralvandets virkelige sundhedsegenskaber tiltog, fandt man ud af at de samme fordele kunne opnås ved at drikke vandet, uden det derved blev nødvendigt at besøge selve kilden eller brønden.

I 1960′erne og 70′erne blev drikkevand i sig selv umoderne og erstattet af en stærk tendens til mousserende cocktails og frugtdrikke. Op mod 80′erne voksede den offentlige bevidsthed imidlertid omkring forbindelsen mellem, hvad man spiser og drikker og deraf den følgende fysiske velvære. De fleste begyndte derfor at give afkald på deres søde mousserende drinks for i stedet at efterspørge sundere alternativer. Renheden, fraværet af sukker og tilsætningsstoffer samt de større tørst-tilfredsstillende egenskaber gjorde naturligt mineralvand til et oplagt valg.

I det 21′ende århundrede ved man, at Hildon Naturligt Mineralvand ikke kun smager godt, men også er godt for helbredet: Holder kroppen hydreret og tilfører mange af de essentielle mineraler kroppen dagligt kræver.