Hildon i glAS

Hildons glas-flaske sortiment, for både vores ‘Delightfully Still’ og ‘Gently Sparkling’ naturligt mineralvand, er tilgængeligt i 750ml, 500ml og 330ml størrelser.

Den originale Hildon flaske blev skabt i 1988. Hildon var den første producent til at benytte den klassisk Bordeaux formede flaske til sit naturlige mineralvand.

Fra begyndelsen adskilte Hildon’s unikke design, flasken fra konkurrenter og skabte et naturligt slægtskab med fine spise og vin.

For at opretholde individualiteten og reflektere den karakteristiske kvalitet, har Hildon flasken fortsat sin udvikling gennem en kombination af innovativt design og teknologi, vedligeholdende alle de originale elementer fra det klassisk engelske udseende, som adskiller Hildon fra andre flaskevand.

“I en ny undersøgelse lagde mange kunder vægt på, at de nyder at drikke vores naturlige mineralvand, fra vores karakteristiske glasflasker, særligt hjemme til normalbrug, men også særligt til middagsselskaber. Naturligt mineralvand serveret i en glasflaske, bringer en elegance til bordet og demonstrerer produktets renhed og klare smag.”

 

RETURSYSTEM

Hildon er tilmeldt dansk retursystem. Vores flasker er skabt af 48% genbrugt glas og er 100% genbrugelige.