Kilden

Hildon Naturligt Mineralvand kommer fra den kalkholdige grund i det naturskønne Test Valley tæt på landsbyen Broughton i Hampshire, Sydengland.

Det bakkede naturområde skaber et naturligt filtreringssystem, som giver vores naturlige mineralvand en unik renhed, klarhed og smag. De rene limsten fra kalklagene, der består af op til 98% calcium karbonat, blev aflejret af et lavvandet, varmt, tropisk hav for 70 – 100 mio. år siden.

England er, som de fleste ved, særdeles kendt for sine regnvejrsskyer, og som så mange andre steder begynder de dråber, der falder på Hildon Estate en unik rejse gennem jorden. Det er på denne rejse, at vandet bliver naturligt filtreret gennem mere end 50 år.

Efter at have sivet igennem de porøse kalklag når vandet et grundvandsreservoir, som ligger under Hildon Estate.

Det meste af vandet fra grundvandsreservoiret flyder herefter via underjordiske strømme tilbage til floder og bække og derfra videre ud i havet, hvor cyklussen begynder forfra.

De underjordiske strømme, som flyder under Hildon Estate, nåes via myndighedsgodkendte boringer, der tillader en godkendt mængde naturligt mineralvand at blive pumpet op til overfladen hvert eneste år. Fra disse boringer pumpes rent naturligt mineralvand uden kemisk behandling, uberørt og fri for forurening direkte til tapperiet. Her bliver det naturlige mineralvand tappet på Hildons smukke returflasker af glas og plastik i et uberørt og forseglet miljø.

Dette rene engelske vand er kendt som Hildon Naturligt Mineralvand.