VÆSKEBALANCEN

Er du ude og spise og drikke, så husk at bestille en flaske naturligt mineralvand som akkompagnement til alkoholiske drikke.

Drik Hildon Naturligt Mineralvand før, under og efter du motionerer, for at sænke din kropstemperatur og puls. Ved motion; drik et ekstra glas Hildon for hver 20 minutter, du er aktiv.

Bemærk: vand du drikker som en del af din motions rutine ikke tæller som en del af det dagligt anbefalede vandindtag grundet den mængde vand, du samtidig mister.

Tag rigeligt med Hildon Naturligt Mineralvand med dig, når du rejser. Når du rejser med fly, er det en god ide at drikke et glas naturligt mineralvand eller mere for hver time, du er ombord på flyet. Selv bilture kan virke dehydrerende og særligt ved brug af varmesystemet eller aircondition.

Forsøg at drikke Hildon som akkompagnement til din te eller kaffe. Koffein I te, kaffe og enkelte kulsyreholdige drikke kan fore til dehydrering, da koffein virker vanddrivende.

Inkludér masser af frugt og grøntsager i din daglige diæt. Mad indeholder vand og bidrager til vores daglige vand indtag.

Frugt og bladrige grøntsager er særligt gode, da de indeholder omkring 80-90% vand.

Drik mere naturligt mineralvand i varmt klima for at kompensere for den øgede mængde din krop forbrænder.

Drik et glas koldt Hildon Naturligt Mineralvand, når du begynder at føle sult; ofte forveksles følelsen af tørst med en følelse af sult.

Ved at drikke naturligt mineralvand bremser du ikke blot din appetit – det er samtidig fri for kalorier!

Hildon Naturligt Mineralvand er tilgængeligt i glas og PET flasker i et udvalg af størrelser. Vores mindre 500 ml plast flasker er ideelle til at have vand med på farten, når du arbejder, dyrker motion eller rejser. Samtidig er det en nem måde at holde øje med, hvor meget du drikker.