HILDONS SMAG

Betegnelsen ‘‘Naturligt Mineralvand’ er en retslig definition med samme styrke og forsikring som frasen ”Appellation d’origine controlee” på en flaske vin.

Læs om de juridiske betingelser, der er forbundet med betegnelsen “Naturligt Mineralvand” her og bliv klogere på, hvorfor Hildon Naturligt Mineralvand er et sundere valg end almindeligt kildevand.

Hildons karakteriske terroir* kommer fra dybet af det smukke Hampshire landskabs bakkedrag. Kalkmiljøet filtrerer vandet og sikrer en exceptionel renhed samtidig med, at det tilfører et rigt mineralindhold, som er karakteristisk for det geologiske stratum, vandet flyder igennem. Dette er med til at kendetegne Hildon og give vores naturlige mineralvand en unik kombination af smag og mineralindhold.

Vores naturlige mineral vand er af en exceptionel høj kvalitet og renhed med et naturligt højt kalcium og lavt natrium indhold. Hildon er beundret for dets ideelle sammensætning af mineraler, og dets diskrete smag har konsekvent ført til sejr i blindtests over hele verden. Den velafbalancerede rene smag af Hildon er blevet et synonym med eksklusiv spise; dets naturlige smag forstærker den mad og vin, det nydes sammen med. Om det er ‘Delightfully Still’ eller ‘Gently Sparkling’, er Hildon Naturligt Mineral Vand anerkendt over hele verden!

*Terrior: som ved vinproduktion; den diskrete karakteristiske smag af produktet som tilskrives selve grunden hvorfra det kommer.