REFERENCER

Hildons kundegruppe omfatter nogle af de mest berømte og prestigefyldte restauranter, hoteller og historiske etablissementer over hele verden.

Hildon er stolt over at være en selvstændig engelsk virksomhed, uafhængig af større bryggerier, med en stærk kvalitets profil.

Vi tilbyder et komplet udvalg af glas og P.E.T. (plast) produkter i vores serier “Gently Sparkling” og “Delightfully Still”, dette for at imødekomme vores kunders behov. Yderligere tilbyder vi private label på det danske flaske sortiment.

Vores kræsne kunder forventer kvalitet og høj standard hvilket Hildon stabilt leverer til alle kunder – hver gang!

Hildon har etableret sig som et genkendeligt, premium brand verden over og det engelske Naturlige Mineral Vand bliver i dag eksporteret til 30 lande.

HILDON SCANDINAVIA

Danmark:

Kjær & Sommerfeldt

Hildon samarbejder med Kjær & Sommerfeldt, som er Danmarks ældste vinhandel. Kjær & Sommerfeldt tilbyder et håndplukket udvalg af kvalitetsvine, til både den kræsne og almene forbruger. Hildon er anerkendt som akkompagnement til fine vine blandt andet pga. af vandets mildt rensende effekt, hvorfor Hildon smukt komplimenterer Kjær & Sommerfeldts sortiment.

Find Hildon – og Kjær & Sommerfeldt her.

 

INCO

Hildon samarbejder med INCO, som forhandler vores Naturlige Mineralvand på både glas og PET flasker!

Find INCO – og Hildon her.

 

Emmerys

Hildon samarbejder med Emmerys, som forhandler vores Naturlige Mineralvand på både glas og PET flasker!

Find din nærmeste Emmerys – og Hildon forhandler her.

 

Sverige:

Jakobsson & Söderström

Jakobsson & Söderström er vin- og spritimportør i Sverige, som lever op til tre nøgleord – Kundskab, Kvalitet og Service! Jakobsson & Söderström repræsenterer et nøje udvalgt og spændende sortiment, hvorfor Hildon perfekt komplimenterer J&S’s profil.

Find Hildon – og Jakobsson & Söderström her.

PRIVATE LABELS

Ved større ordre og kontraktmæssig forpligtelse over en årrække, kan der designes private labels.

Her er et udpluk af vores nuværende sortiment.